Uhapšena državljanka Švedske s Interpolove potjernice
Sarajevo aerodrom

Interpol Meksiko raspisao potjernicu za njom zbog krivičnog djela "prevara"

Uhapšena državljanka Švedske s Interpolove potjernice

Na graničnim prelazima Bosne i Hercegovine slobode su lišene dvije osobe.

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo lišili su slobode K.E.V. (1968.), državljanku Švedske, javlja Anadolija.

Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njom Interpol Meksiko raspisao potjernicu zbog krivičnog djela "prevara". Na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigla je letom iz Beča. Predata je službenicima Sudske policije Suda BiH.

Pri ulasku u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod lišen je slobode G.J. (1993.). Službenici JGP Brod prilikom provjera utvrdili su da ga potražuje Osnovni sud u Banjoj Luci zbog lažnog prijavljivanja krivičnog djela.

Državljanin BiH predat je službenicima Sudske policije Doboj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.