Bijelo Polje: U pucnjavi ubijen državljanin Srbije, jedan teško ranjen, uhapšeni Bjelopoljac lakše povrijeđen
ilustracija

Više lica privedeno

Bijelo Polje: U pucnjavi ubijen državljanin Srbije, jedan teško ranjen, uhapšeni Bjelopoljac lakše povrijeđen

U pucnjavi koja se sinoć dogodila oko 23 sata i 30 minuta u bjelopoljskom naselju Potkrajci ubijeno je jedno lice a dvije osobe su ranjene. Više lica je privedeno.

Kako saznajemo, ubijen je Željko Pavkov, državljanin Srbije.

U pucnjavi je teško ranjen i Ljubomir Lazić, takođe državljanin Srbije koji je, nakon prijema u Urgentni blok bjelopoljske bolnice, hitno prebačen u Klinički centar u Podgorici zbog teških tjelesnih povreda, rečeno je našem portalu iz te zdravstvene ustanove.

Lazić je, kako saznajemo, zadobio prostrelnu ranu u predjelu grudi.

U pucnjavi je lakše ranjen i Bjelopoljac Elvis Ćatović, koji je nakon ukazane ljekarske pomoći u Urgentnom bloku otpušten na kućno liječenje.

391205354438812061059989173200870307790848n

Mjesto ubistva, foto: Facebook, Vijesti iz Bijelog Polja

Iz Uprave policije je portalu Kodex potvrđeno da je sinoć došlo do upotrebe vatrenog oružja a više detalja će biti uskoro saopšteno.

Ćatović je i jedno od privedenih lica zbog ovog obračuna, a prema nezvaničnim saznanjima, hice iz vatrenog oružja u pravcu državljana Srbije je ispalio on. Pretpostavlja se da je upravo u okršaju ranjen a istraga će pokazati ko je pucao u njega.

Ćatović je inače blizak saradnik Safeta Saka Kolića, Bjelopoljca o kojem je portal Kodex u više navrata pisao u vezi sa više krivičnih djela.

Da podsjetimo, Kolić je prema pouzdanim saznanjima našeg portala lice za kojim tragaju švajcarske vlasti nakon bjekstva iz zatvora u kojem je bio na izdržavanju kazne zbog više desetina provala i krađa. Osim toga, Kolić je postao omražen u gradu na Limu zbog gradnje stambenih zgrada, stečenih nelegalnim aktivnostima,na grobljima i to na više lokacija. Zbog otvaranje te teme, između ostalog, uhapšeni Ćatović je zajedno sa Kolićem i napao novinarsku ekipu na zadatku u oktobru prošle godine.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.