Čopor pasa lutalica izujedao dvogodišnjeg dječaka
Foto:Novosti

Srbija

Čopor pasa lutalica izujedao dvogodišnjeg dječaka

Čopor pasa lutalica napao je i izujedao dvogodišnjeg Z.S. dok se igrao u dvorištu porodične kuće u naselju Mikulja u Smederevskoj Palanci.

Dijete, prema pisanju Novosti, ima više ujeda po tijelu, a ljekari su morali da mu ušiju ranu na uhu.

Napad se dogodio u utorak uveče u Ulici majora Jovanovića, dok je mališan vozio bicikl u svom dvorištu, naočigled majke i rođaka koji su sjedeli nekoliko metara dalje.

- Pet pasa je ušlo u dvorište, oborili su ga sa bicikle i počeli krvnički da ga grizu. Srećom da sam bila blizu i da sam uspjela brzo da ih otjeram. Bilo je strašno, previjao se od bolova. Ne smijem ni da pomislim šta bi bilo da nisam bila u blizini. Rastrgli bi mi dijete - svjedoči Marina Veljković, mališanova majka, pišu Novosti.

Dječaka su odmah odvezli u Hitnu pomoć, gdje su mu sanirane višestruke rane od ugriza.

- Rana na uhu je duboka, morali su da ga ušivaju, ima tri šava. Četiri ugriza ima samo na ruci, mnogobrojne ogrebotine. U šoku je, to je malo dijete, samo dvije i po godine ima. Sada pije antibiotike, a vakcinisan je redovno - kaže majka Marina.

Naselje Mikulja nalazi se na periferiji grada, i kako svjedoče žitelji, napadi pasa lutalica su ovdje redovna pojava.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.