Prodaja dnevnih ulaznica za Sea Dance počinje sjutra u podne

Prodaja dnevnih ulaznica za Sea Dance počinje sjutra u podne

Prodaja najpovoljnijih jednodnevnih ulaznica po poklon cijeni za festival Sea Dance počinje sjutra u podne, naveli su organizatori.

Kako su objasnili, oni koji kupe ulaznicu prvi dan učestvovaće u humanom gestu.

''Naime, cijena ulaznice za prvi dan festivala iznosi 2 eura, a sav prihod od kupovine ulaznica za prvi dan će ići u fond za izgradnju javnog dječijeg igrališta u Budvi. Ulaznica za drugi dan festivala košta 12.99 eura, a ista cijena je i ulaznice za treći dan. Ulaznice po ovoj cijeni za drugi i treći dan festivala će trajati samo 24 sata, ili do isteka zaliha, nakon čega će cijena biti veća'', naveli su u saopštenju.

Ulaznice se mogu kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori, a spisak prodajnih mjesta možete vidjeti na sajtu festivala.

Aktuelna cijena promo ulaznice za sva tri dana festivala iznosi 24.99 eura.

Podsjećaju da do 10. avgusta važi akcija „4+1“, namijenjena svima onima koji žele da nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom. Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance petu ulaznicu dobiće na poklon!

"Peto jubilarno izdanje Sea Dance festivala će se održati od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra u tirkiznoj uvali, na novoj plaži Buljarica, a ugostiće svjetske muzičke zvijezde poput Alice Merton, Paula Kalkbrennera, Nine Kraviz, Dimitri Vegas & Like Mike i mnoge druge. Uskoro stižu i nova imena koja će nastupiti na Sea Dance festivalu2, zaključili su organizatori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.