Prijestonica će obezbijediti besplatne udžbenike za prvake
Ilustracija

139 kompleta

Prijestonica će obezbijediti besplatne udžbenike za prvake

Prijestonica Cetinje i ove godine obezbijediće besplatne udžbenike za djecu koja kreću u prvi razred osnovne škole. Riječ je o 139 kompleta, a namijenjeni su prvacima u gradskim, prigradskim i seoskim školama.

Za tu namjenu Prijestonica Cetinje izdvojiće oko šest hiljada eura.

„Ulaganje u obrazovanje je uvijek najisplativija investicija. Želimo da djeca Prijestonice rasterećeno započnu školovanje i da, poput mnogih ranijih generacija, budu ponos grada i države. Radujemo se njihovom važnom, životnom početku i želimo uspješne školske dane“, navedeno je u saopštenju iz Prijestonice Cetinje.

Saradnja sa obrazovnim institucijama svih nivoa obrazovanja, kako dodaju, je za primjer i na obostrano zadovoljstvo. Navode i da će nastaviti da stipendiraju studente i da nagrađuju najbolje, jer se tako Cetinje najbolje razvija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.