Hvalila se iznajmljenim Ferarijem od 500.000 funti pa ga slupala (VIDEO)
Foto: Twitter / screenshot

Poslije nekoliko metara vožnje "ostali samo dugmići"

Hvalila se iznajmljenim Ferarijem od 500.000 funti pa ga slupala (VIDEO)

Mlada Kineskinja uništila je "ferari 458" samo nekoliko minuta nakon što ga je iznajmila u gradu Venling.

Naime, po izlasku na kolovoz doživjela je saobraćajnu nesreću kada je zbog vlažnog kolovoza izgubila kontrolu nad vozilom.

Cijeli incident zabilježile su nadzorne kamere.

DgXDxMlVQAAZXn

Na snimku se vidi kako se "ferari" vrijedan 500.000 funti okreće na putu i udara u zaštitnu ogradu na prometnoj centralnoj gradskoj ulici.

Momente prije udesa najverovatnije je snimila sama žena za volanom, tokom kojih se čuje kako se hvali iznajmljenim automobilom. Na kratkom snimku koji je nastao dok je čekala na semaforu, uperila je kameru ka kontrolnoj tabli i rekla "prvi put vozim ferari, ovo je zaista najbolji osjećaj", prenosi Blic.

Saobraćajne kamerena prometnoj ulici snimile su kako iznenada gubi kontrolu i direktno udara u ogradu na sredini puta i još jednim vozilom.

Iako je djelovalo kao da se nije kretala velikom brzinom, snimak koji su napravili prolaznici nakon nesreće prikazuje prednji dio "ferarija" koji je potpuno havarisan.

Od siline udarca aktivirali su se i vazdušni jastuci. Na sreću, ona i njena saputnica nisu teže povrijeđene.


 


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.