Maskerano: Nije još sve izgubljeno, imamo šanse
Foto: AP

Svjetsko prvenstvo

Maskerano: Nije još sve izgubljeno, imamo šanse

Argentinski fudbaleri Havijer Maskerano i Serhio Aguero poručili su da su spremni za kritike javnosti zbog debakla od Hrvatske (0:3) na Mundijalu u Rusiji. Argentina za prolaz dalje ima samo teoriju, odnosno zavisi od drugih rezultata u D grupi u kojoj su još Island i Nigerija, jer ima samo jedan bod.

"Spremni smo da popijemo vaš otrov", izjavio je Maskerano argentinskim novinarima u Nižnjem Novgorodu poslije očajne igre.

Maskerano ističe da nada još uvijek postoji i da će se boriti za osminu finala Svjetskog prvenstva.

"Svjesni smo da smo u veoma teškoj situaciji. Nije još sve izgubljeno, imamo šanse. Ali nama nije problem drugi, već samo Argentina", dodao je fudbaler kineskog Hebeija, prenosi Tanjug.

Pred novinare je stao još samo Aguero i to jako kratko odgovorivši na riječi selektora Horhea Sampaolija da se igrači nijesu prilagodili taktici.

"Sampaoli može da priča šta hoće", iznenadio je sve napadač Mančester Sitija koji je bio zamijenjen u 54. minutu i to tako što nije pipnuo loptu u drugom poluvremenu.

Argentina se u posljednjem kolu sastaje sa Nigerijom, ali moraće da osluškuje vijesti sa utakmica Islanda protiv afričke selekcije i bezbrižne Hrvatske.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.