Detalji ubistva kikboksera koji je izrešetan u sačekuši
Predrag Milovanović

U Ćupriji

Detalji ubistva kikboksera koji je izrešetan u sačekuši

Tridesetpetogodišnji Predrag Milovanović iz Ćuprije, bodibilder i kikbokser, ubijen je preksinoć hicima iz vatrenog oružja u Ulici Sretena Zdravkovića u tom gradu, nedaleko od svoje kuće.

Prema zasad poznatim informacijama, Milovanović se oko 23 sata dovezao do ulice u kojoj živi. Za sada nepoznati ubica se krio u mraku i kada je Milovanović izašao iz automobila, egzekutor mu je prišao i pucao mu u grudi.

Teško ranjeni Milovanović pao je na stepenice, a napadač je pobjegao.

"Pucnjavu su čuli stanari te ulice i odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Kada su patrola i ekipa Hitne pomoći stigle, Milovanović je još bio živ, pa je prevezen u ćuprijsku bolnicu, gdje je uprkos naporima ljekara ubrzo preminuo, kaže sagovornik Blica upoznat s istragom.

Obavljen je uviđaj, na licu mjesta je nađeno šest čaura koje su poslate na vještačenje ne bi li na njima bio otkriven neki trag koji može pomoći u identifikaciji egzekutora. Pored toga, policija detaljno provjerava Milovanovićevo kretanje posljednjih dana, pozive, da li je možda dobio neko pretnju, a ako jeste i od koga i zbog čega. Takođe, analiziraće se svi njegovi kontakti posljednjih mjeseci, tačnije od prije godinu i po kada se vratio iz Švajcarske.

Prema pisanju ovog lista, u Srbiji, prema sadašnjim saznanjima, nije bio problematičan. Bio je u Švajcarskoj, godinu i po do dvije. Tamo je bio pod istragom, navodno u vezi sa nekim malverzacijama. Izvjesno vrijeme proveo je u pritvoru i kada je pušten, vratio se u domovinu.

U Srbiji, tačnije u Senji, otvorio je kladionicu sa jednim prijateljem, navodi sagovornik Blica, i dodaje da zasad niko ne može da precizira da li je taj zločin povezan sa Milovanovićevim aktivnostima u Srbiji ili možda sa istragom koja je protiv njega vođena u Švajcarskoj. 

Prije odlaska u Švajcarsku Milovanović se bavio se kik-boksom i bodibildingom. Kada se vratio nastavio je da trenira da bi ostao u formi, ali se nije takmičio. 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.