Crnogorac uhapšen sa 25 kilograma droge
Ilustracija

U Bariju

Crnogorac uhapšen sa 25 kilograma droge

Pedesettrogodišnji crnogorski državljanin uhapšen je prekjuče ujutro u italijanskoj luci u Bariju nakon što su carinici pregledom njegovog automobila pronašli 25 kilograma droge koja je bila sakrivena u posebnim bunkerima.

Kako prenose italijanski mediji, crnogorski državljanin iskrcao se automobilom sa trajekta “Dubrovnik”, koji je došao iz Crne Gore, a koji je prekjuče otvorio sezonu trajektne linije Bar – Bari.

“Crnogorski državljanin vozio je autombil marke ‘fiat ulisse’, a carinicima je bio sumnjiv motiv putovanja koji je osumnjičeni ispričao. Zbog toga su riješili da ga bolje ispitaju i da provjere detaljnije automobil. Rezultat detaljne provjere bilo je 28 pakovanja marihuane i hašiša, koji su bili u celofanskim vakumiranim kesama. Droga je bila sakrivena u posebno napravljenim bunkerima ispod gepeka i pored motora, a koji su bili napravljeni od olova, kako droga ne bi mogla da se otkrije u slučaju da vozilo bude provjeravano kroz specijalni skener”, navode italijanski mediji.

Dnevne novine

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.