Dala je djevojčici mikrofon, a onda su svi ostali bez teksta (VIDEO)
Foto: Getty Images

Oduševljeni novom izvedbom pjesme Perfect

Dala je djevojčici mikrofon, a onda su svi ostali bez teksta (VIDEO)

Pink je pokazala koliko je velikodušna, koliko je plemenita i koliko je kul. Iako je mislila da će samo ispuniti želju djevojčici da se slika s njom, ova dvanaestogodišnjaka ostavila je bez teksta jer se dohvatila mikrofona.

Na koncertu u Vankuveru Pink je pozvala Viktoriju Antoni. 

Djevojčici je bio životni san da zapjeva sa njom, ali pjevačica nije uspjela ni riječ da izusti, toliko je bila oduševljena njenim izvođenjem pjesme "Perfect". 

Sa bine u jednom trenutku Pink se djevojčici obratila riječima: 

"O tebi čitam u vijestima! Želiš li da otpjevaš nešto?" Zatim je sišla do fan pita i zapanjenoj djevojčici dala mikrofon, prenosi Super žena.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.