Najbolji biciklista CG podržao Liberale: Bijelo Polje će biti grad sporta
Mulić

Najbolji biciklista CG podržao Liberale: Bijelo Polje će biti grad sporta

Demir Mulić, najbolji biciklista Crne Gore, pristupio je Liberalnoj partiji i podržao liberale na lokalnim izborima u Bijelom Polju. On je iskazao želju da u narednom periodu aktivno doprinosi politici liberala koja posebno baštini duh mladih i duh sporta.

Mulić je osvajač preko 200 medalja na međunarodnim takmičenjima, nastupio je na preko 300 takmičenja a nekoliko puta proglašen je za najboljeg sportistu Bijelog Polja.

"U programu djelovanja LP u Bijelom Polju, i buduće odbornice liberala i liste "Za dobro građana Bijelog Polja" u Skupštini Opštine Anje Adamović, posebno mjesto zauzima upravo sport i vizija da Bijelo Polje bude grad sporta. Sa sportskim centrom, stadionom i velikim prirodnim kapacitetima za razvoj sporta na otvorenom u zelenom okruženju, ovaj grad uz malo napora može potvrditi status i sportskog centra sjevera. Ovo je posebno značajno i za razvoj turizma jer se Bijelo Polje može promovisati kao poželjna destinacija za sportski turizam, zbog posebno pogodne klime i prirode koju posjeduje, a ovaj vid turizma donosi veike prihode Opštinama koje su razvile takvu ponudu", saopšteno je iz Liberalne partije.

Mulić je o perspektivi razvoja sporta kroz liberalnu politiku u narednom periodu razgovarao sa predsjednikom Odbora Samedinom Agovićem, predsjednikom Mladih Liberala Ammarom Borančićem i odbornicom Anjom Adamović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.