Raičević: Umjesto izvinjenja, Đukanović nastavlja po starom
Tina Raičević

Raičević: Umjesto izvinjenja, Đukanović nastavlja po starom

“Umjesto izvinjenja javnosti što je govorom mržnje i etiketom fašističkog medija za Vijesti stvorio pogodan ambijent za progon medija Đukanović, i povodom brutalnog napada na novinarku Lakić, nastavlja po starom”, izjavila je danas Tina Raičević, kandidatkinja za odbornicu Građanskog saveza za promjene, osvrnuvši se na izjavu lidera DPS-a Mila Đukanovića, povodom napada na novinarku Vijesti Oliveru Lakić.

Ona tvrdi da Đukanović nastavlja da crta mete.

Po Đukanoviću, dodaje, jednaki su kriminalci novinari koje on ne kontroliše i „ulični nasilnici“ ili „narko klanovi“ pa je i ovoga puta jasna njegova poruka kakve sve radnje treba preduzimati prema neposlušnim medijima.

“Đukanović više i ne krije svoje autokratsko lice već i ovom izjavom ogoljava ono što svi zapravo znaju – da je on politički pokrovitelj i glavni inspirator nasilja nad nezavisnim medijima, pa i ovim najnovijim nad Oliverom Lakić”, naglasila je Raičevićeva.

"Njegova poruka je jasna – mediji koji pišu o korupciji i kriminalu u vlasti su nasilnici ili fašisti pa su prema tome prema takvima sva sredstva dozvoljena i legitimna. Mi slobodni građani ćemo se oduprijeti lovu na nas nepodobne i nećemo čekati da vidimo ko je sledeći”, poručila je ona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.