Univerzitet CG na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja
Foto: Univerzitet Crne Gore

Predstaviće više od 100 naslova

Univerzitet CG na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja

Univerzitet Crne Gore će, zajedno sa svojim organizacionim jedinicama, i ove godine predstaviti bogatu izdavačku djelatnost, fakultete i studijske programe na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja.

Centralna univerzitetska biblioteka, sa tradicijom u organizaciji ove sajamske manifestacije dužom od jedne decenije, predstaviće  više od stotinu naslova stručnih i naučnoistraživačkih publikacija, prije svega udžbenika, iz različitih oblasti u izdanju Univerziteta, dok će organizacione jedinice, kroz zajednički nastup Univerziteta, predstaviti svoju izdavačku produkciju, saopšteno je iz Univerziteta Crne Gore.

Za  buduće visokoškolce, kako je navedeno, Univerzitet Crne Gore pripremio je Informator 2018/19, koji se može preuzeti u elektronskoj formi sa linka, na sajtu Univerziteta Crne Gore i koji će, u elektronskoj formi, takođe biti dostupan na sajamskoj manifestaciji.

U Informatoru su date osnovne informacije o svim studijskim programima koje nude fakulteti Univerziteta Crne Gore, sa ishodima učenja. Precizno definisani ishodi učenja trebalo bi da pomognu studentima u izboru i savladavanju programa studija, a predstavljaju i jasnu poruku o tome šta se od njih očekuje. Informator, takođe, nudi i informacije o studentskom životu, studentskim organizacijama, smještaju i univerzitetskim centrima, kao servisima podrške za studente.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.