Demokrate: Berane je duplo pobijedilo DPS
Novica Obradović

Demokrate: Berane je duplo pobijedilo DPS

Predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Novica Obradović saopštio je da je porazom Demokratske partije socijalista Berane uistinu pobijedilo, te da odbrana opozicione pobjede u tom gradu dodatno dobija na značaju.

"I po ko zna koji put nakon što dožive nokaut, DPS po principu `lopov na ulici viče držite lopova`, u tragikomičnom stilu, svoju krivicu za poraz prebacuje na druge. I onda slijedi paradoks nad paradoksima: DPS, čiji su najviši državni i lokalni funkcioneri priznali da su šefovi i članovi organizovanih kriminalnih grupa, optužuje nekoga za političku korupciju", kazao je Obradović.

Kako je rekao, na taj način samo pokazuju "da se od sinoćnjeg nokauta još uvijek nisu oporavili, pa su izgubljeni i u prostoru i u vremenu".

"I nevjerovatno je da su ustvrdili kako im dvostruki poraz daje zamajac za predsjedničke izbore. Stvarno treba biti žestoko dezorjentisan kako bi se sa ovakvim kontradiktornim fluskulama izašlo u javnost. Toliko su sigurni u pobjedu njihovog kandidata i toliko ih, kako kažu, ne interesuje kandidat opozicije, da su već neko vrijeme na muci ko bi to uopšte mogao biti. Jasno je i zbog čega. Niko neće iz redova DPSa da svjesno uđe u poraz", saopštio je Obradović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.