Pripadnicima interventne ukinut pritvor
Foto:Screenshot

Pripadnicima interventne ukinut pritvor

Podgorički Osnovni sud ukinuo je pritvor pripadnicima interventne policije Mladenu Vujoviću, Slavku Furtuli, Vukomanu Marašu, Marku Stojanoviću i Milošu Bečanoviću, koji su osumnjičeni da su pretukli trojicu mladića u centru Podgorice, potvrdila je za TVCG sinoć njihova advokatica Maja Zeković.

Preostala dva svjedoka su saslušani pa više nema osnova za dalje zadržavanje u pritvoru.

Njih je nakon saslušanja sudija za istragu ranije puštio da se brane sa slobode, jer je zaključio da nema osnova za njihovo dalje zadržavanje.

Nakon toga je krivično vanraspravno vijeće Osnovnog suda u Podgorici usvojilo žalbu državnog tužioca na rješenje o njihovom puštanju na slobodu.

Tada im je ipak određen pritvor do 30 dana.

Policajci su ranije kod tužioca kazali da su sumnjali da su mladići, za čije zlostavljanje su osumnjičeni, bili naoružani i da su ih vrijeđali, podsjeća Portal Analitika.

Istakli su da snimak njihovog sukoba, koji se pojavio na društvenim mrežama, ne prikazuje cijeli događaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.