Zemun: Beba progutala špric, baba pokušavala da joj da lijek?
ilustracija

Zemun: Beba progutala špric, baba pokušavala da joj da lijek?

Beba stara oko godinu i po dana iz Zemuna navodno je progutala špric, prenose beogradski mediji. Iz Hitne kažu da ne mogu da tvrde šta je dijete tačno progutalo.

Kako piše "Blic", dijete je navodno progutalo špric kada je njegova baba pokušala da mu da lijek. Sve se odigralo, prema tvrdnjama tog lista, jutros oko 9.20 u Zemunu, u jednom domu na Vojnom putu blok 2.

"Dijete starosti između godinu i po i dvije godine u svjesnom stanju je progutalo nešto, ali ne mogu tvrditi da je u pitanju špric. Na lice mjesta prvo je došla ekipa Hitne pomoći za odrasle, a zatim ga je predala pedijatrijskoj ekipi", kazala je za "Blic" portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.