Krivična i prekršajna prijava Podgoričaninu i Kolašincu zbog oružja i nezakonitog lova
Ilustracija

Krivična i prekršajna prijava Podgoričaninu i Kolašincu zbog oružja i nezakonitog lova

Kolašinska policija u saradnji sa lovočuvarskim društvom „Lovac“ iz Kolašina, 24.januara 2018. oko 13,20 časova, izvršila je kontrolu u mjestu Bare Kranjske i tom prilikom zatekla dva lica u nezakonitom lovu.

"Pregledom B.M. (29) iz Podgorice policijski službenici su pronašli i oduzeli lovačku pušku marke „Bokerica“ IŽ kalibra 12 mm sa redenikom i 29 patrona, u ilegalnom posjedu. Dok su pregledom M.Đ. (29) iz Kolašina, policijski službenici pronašli i oduzeli lovačku pušku marke „Humarles“ kalibar 12 mm sa redenikom i 14 patrona u ilegalnom posjedu", navodi se u saopštenju policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u  Kolašinu koji je naložio da se protiv B.M. i M.Đ. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Protiv B.M. i M.Đ. će biti podnijeta i prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o divljači i lovstvu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.