Ruski policajci tokom pretresa pronašli krokodila u podrumu
Foto: ilustracija

Ruski policajci tokom pretresa pronašli krokodila u podrumu

Ruski policajci su prilikom pretresa kuće osnivača jedne vojno-patriotske organizacije u Sankt Peterburgu pronašli odraslog nilskog krokodila, prenijela je agencija RIA novosti.

Životinja se nalazila u bazenu u podrumu kuće, a o tome su obaviješteni nadležni organi. Gradska veterinarska služba pregledala je krokodila.

Gradski zoološki vrt je saopštio da neće primiti novog stanara jer, pored toga što nema mjesta, krokodil nema nikakva dokumenta.

Osim velikog reptila, policija je pronašla više od 20 improvizovanih eksplozivnih naprava, artiljerijske i minobacačke granate, oko sto šaržera i 40 prerađenih maketa automatske puške kalašnjikov, prenosi Beta.

Asošiejted pres navodi da je vlasnik kuće rekao da je krokodila dobio prije godinu dana. Ispituje se da li je držanjem te životinje prekršio neki zakon.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.