Požarevac: Ostavila ga djevojka,  on se objesio u njenom dvorištu
Ilustracija

Požarevac: Ostavila ga djevojka, on se objesio u njenom dvorištu

Muškarac N. N. (32) koji je radio kao stražar u KPZ “Zabela” objesio se u utorak u ranim jutarnjim satima u požarevačkom selu Prugovu, piše “Blic”.

Kako navode, prema nezvaničnim saznanjima, N. N. je izvršio samoubistvo zato što ga je ostavila djevojka.

Beogradski list ističe da je N. N. djevojci neposredno prije samoubistva poslao SMS poruku da izađe ispred kuće jer ima nešto da joj kaže, a da ga je ona kada je to učinila pronašla obješenog u njenom dvorištu.

Hitna pomoć je pokušala reanimaciju, ali je ljekar samo mogao da konstatuje smrt. 

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija potvrđeno je "Blicu" da je N. N. (32), koji je radio u službi obezbjeđenja Kazneno-popravnog zavoda "Zabela", počinio samoubistvo u utorak ujutru. 

Kako su rekli, N. N. se ubio dok je bio na odmoru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.