Pljevlja: 116 članova Odbora je odbilo ličnu inicijativu pojedinca
DPS

Pljevlja: 116 članova Odbora je odbilo ličnu inicijativu pojedinca

Stalni pokušaji pojedinih medija da nanesu političku štetu Demokratskoj partiji socijalista unaprijed su osuđeni na propast, pa je tako i sa današnjim pokušajem crnogorskih medija da spinovanjem „afere“ u pljevaljskom odboru naše partije, saopšteno je iz DPS-a.

"Veoma tendenciozno, ovi mediji su „zaboravili“ da pomenu da je Opštinski odbor DPS Pljevlja već iznio veoma jasan stav o inicijativi jednog člana Opštinskog odbora, koju su pokušali da podignu na neuporedivo viši nivo od onog koji joj realno pripada. Naime, o onome što je jedan član predložio, svi prisutni članovi Opštinskog odbora su glasali protiv i time iskazali snažno partijsko jedinstvo i još snažnije protivljenje ugrožavanju interesa partije zbog ličnih interesa", navode iz DPS-a.

Predsjednik Opštine Pljevlja Mirko Đačić ima nepodijeljenu podršku OO DPS Pljevlja za nastavak uspješne realizacije našeg izbornog programa. Rezultati, kvalitetan partijski rad, svakodnevna komunikacija sa građanima, rast njihovog povjerenja, povećanje broja članova i sve aktivnosti koje sprovodimo u Pljevljima, garantuju da je pred nama čitav niz novih izbornih pobjeda u 2018. godini. U tome nas neće omesti ni stalne medijske spekulacije onih koji više i ne skrivaju svoje političke favorite, ni pojedinci koji svoje lične ambicije žele da ostvare na štetu Partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.