Ptica oborila staklo sa
Foto: Podgorički vremeplov

Podgorica

Ptica oborila staklo sa "Hiltona", dio ulice zatvoren

Sa hotela "Hilton" u Podgorici danas je palo veliko staklo, i drugo se, koje je bilo napuklo, takođe srušilo.

Stakla su pala sa dijela hotela koji gleda prema Ulici slobode. Radnici upozoravaju građane da se ne kreću tim dijelom.

Iz PR službe "Hiltona" saopšteno je da je nešto poslije 15 sati zbog mehaničke povrede, najvjerovatnije udara ptice, došlo do lomljenja dva stakla na fasadi Biznis centra Hilton koji nije u sklopu hotela.

U saopštenju se navodi da su odmah nakon događaja kontaktirane relevantne službe u cilju obezbjeđenja i zaštite lica mjesta i uklanjanja stakla.

Djelove polomljenog stakla koje je ostalo na fasadi objekta i koje je nemoguće ukloniti u ovom trenutku zbog loše vidljivosti i jakog vjetra, alpinisti će ukloniti u subotu prijepodne"

Prilikom pada stakla, srećom, nije bilo povrijeđnih.

PR "Hilton": Staklo najvjerovatnije oborila ptica

Iz PR službe "Hiltona" je saopšteno da je nešto posle 15 časova zbog mehaničke povrede, najvjerovatnije udara ptice, došlo do lomljenja dva stakla na fasadi Biznis centra Hilton koji nije u sklopu hotela Hilton Podgorica Crna Gora.

"Odmah nakon ovog događaja kontaktirane su relevantne službe u cilju obezbjeđenja i zaštite lica mjesta i uklanjanja stakla, dok će djelove polomljenog stakla koje je ostalo na fasadi objekta i koje je nemoguće ukloniti u ovom trenutku zbog loše vidljivosti i jakog vjetra alpinisti ukloniti u subotu prijepodne", navodi se u saopštenju.

 

Rtcg

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.