Maloljetnik uhapšen zbog silovanja mlađe sestre
Ilustracija

Novi Pazar

Maloljetnik uhapšen zbog silovanja mlađe sestre

Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar uhapsili su danas maloljetnika B.K. (16) zbog osnovane sumnje da je silovao svoju šestogodišnju sestru.

B.K. je uhapšen u popodnevnim satima nakon što je silovanje prijavljeno policiji.

Silovanje se dogodilo u novopazarskom naselju Blaževo.

Kako su ranije nezvanično javili lokalni mediji, silovatelja je policiji prijavio rođak, a nakon hapšenja mu je određen policijski pritvor u trajanu od 48 sati, a djevojčica je prebačena u novopazarsku bolnicu.

Inace, ovo je drugi slučaj silovanja u Novom Pazaru u posljednjih petnaestak dana.

Početkom novembra je, naime, zbog silovanja uhapšen E.T. koji se tereti da je četiri godine silovao maloljetnu ćerku (15).

Taj slučaj policiji je prijavila majka djevojčice.

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.