Mladić iz Mojkovca optužen za silovanje rođene sestre, otac odbio da svjedoči
Ilustracija

Mladić iz Mojkovca optužen za silovanje rođene sestre, otac odbio da svjedoči

Pred sudijom bjelopoljskog Višeg suda Draganom Mrdakom nastavljeno suđenje D.D. (25) iz jednog sela u okolini Mojkovca zbog optužbe da je izvršio krivično djelo silovanje.

Na jednom od prethodnih pretresa, koji su inače zatvoreni za javnost, optuženi je negirao djelo koje mu je stavljeno na teret.

U svojstvu svjedoka trebalo je da bude saslušan otac okrivljenog, koji je ujedno i otac oštećene, ali je on iskoristio zakonsko pravo da ne svjedoči.

Ranije su saslušana dva brata okrivljenog i oni su potvrdili izjavu koju je dao njihov brat u dijelu u kojem je on ustvrdio da nije izvršio krivično djelo.

Pretres se nastavlja 20. marta, kad će svi učesnici u postupku dati završne riječi.

U optužnici se navodi da je D.D. polovinom juna 2019. godine na katunu na Bjelasici, gdje njegova porodica izdiže stoku, silovao rođenu maloljetnu sestru.

Ona je nakon nekog vremena sve ispričala svojoj sestri, nakon čega je alarmirana policija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.