Planinari se odlučili na avanturu po vrhovima Bjelasice
Foto: Radosav Rale Pavićević

Prava zimska idila

Planinari se odlučili na avanturu po vrhovima Bjelasice

Oko 30 članova planinarskog kluba Komovi iz Podgorice odlučilo se na avanturu planinarenja po Bjelasici, a veliki snijeg i jak vjetar nimalo im nijesu smetali.

Tokom naporne i zahtjevne ture jedan od članova Radosav Pavićević-Rale napravio je fantastičnu fotografiju koja se brzo proširila po društvenim mrežama.

Pavićević se inače i profesionalno bavi fotografisanjem, a svoje fotografije često objavljuje na svom Instagram profilu. 

“Fotografija je nastala na vrhu Razvršje koji se nalazi na 2.033 metara nadmorske visine. Snijega je bilo oko 30 centimetara i bio je nevjerovatno jak vjetar. Nijesmo to očekivali, posebno ne u ovom dijelu godine”, kazao je on za CdM.

Planinari su za oko tri sata hoda prepješačili od Biogradskog jezera do vrha Razvršje.

Prava zimska idila na Bjelasici je počela još prošle nedjelje.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.