Beskućnik je dobio na lutriji, novac će podijeliti s drugima

Veliko srce

Beskućnik je dobio na lutriji, novac će podijeliti s drugima

SAD: Gledajući sve ove druge beskućnike oko sebe, odlučio sam. Svakome od njih ću dati po 100 dolara, kaže Dennis Mahurin koji već punih 20 godina živi u šatoru.

Dennis Mahurin, beskućnik koji u Bloomingtonu u SAD-u živi u šatoru 20 godina, dobio je nedavno na lutriji 50.000 dolara (oko 294.000 kuna). Dennis kojeg je dobitak u početku šokirao, kaže kako će i dalje živjeti u šatoru. Novcem će, kaže, pomoći drugima.

Gledajući sve ove druge beskućnike oko sebe, odlučio sam. Svakome od njih ću dati po 100 dolara. Svi koji poznaju Dennisa kažu da je on dobar i pošten čovjek.

Sjajan je. On je pravi džentlmen - kaže Sandra Rankin, zaposlena u trgovini na benzinskoj stanici u koju Dennis dolazi tri ili četiri puta nedeljno, piše Huffingtonpost. U istoj je trgovini kupio dobitnu "grebalicu".

Beskućnik u listopadu osvojio 200.000 dolara

Mediji u SAD-u su u oktobru prošle godine pisali kako je beskućnik iz Južne Karoline na "grebalici" dobio 200.000 dolara. On je ostao anoniman, a osvojenim novcem je osigurao pristojan život sebi i svojoj porodici.