SNP osuđuje ponašanje sudstva u slučaju Milana Kneževića
SNP

Solidarišu se sa DF-om

SNP osuđuje ponašanje sudstva u slučaju Milana Kneževića

Socijalistička narodna partija (SNP) solidariše se sa DF-om i osuđuje ponašanje crnogorskog pravosuđa u slučaju Milana Kneževića, saopšteno je iz stranke Vladimira Jokovića.

Podsjećamo, Knežević je danas osuđen na sedam mjeseci zatvora, jer je 17. oktobra 2015. godine fizički nasrnuo na policajca Miljana Markovića ispred parlamenta.

"I pored napada koje smo trpjeli od Demokratskog fronta prethodnih dana, a tome nismo doprinijeli nijednim postupkom, dužni smo da iskažemo solidarnost sa DF-om i javno osudimo ponašanje crnogorskog pravosuđa u slučaju Milana Kneževića. SNP pita kakva je to pravna država u kojoj se predsjednik političkog savjeta DPS-a Svetozar Marović osuđuje na minimalnu kaznu zatvora i sa njim se zaključuju različiti sporazumi, iako cjelokupna javnost zna da je oštetio državu za milione eura", saopštio je SNP.

Navode da ih političke razlike sa Demokratskim frontom "ne sprečavaju da težimo pravičnom postupanju u sudskim procesima i ukažemo na političkiu pristrasnost".

"Takođe, napominjemo, da oni koji su zločinački prebili Mija Martinovića danas slobobodno šetaju po Crnoj Gori, dok se opozicioni poslanici pokušavaju na različite načine satanizovati. SNP će nastaviti svoju borbu za pravnu državu i nećemo odustati dok ne smijenimo aktuelnu vlast DPS-a", saopšteno je iz SNP-a.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.