Bekam najbogatiji penzioner na svijetu: Dobija milion eura mjesečno
Dejvid Bekam

Trud se isplatio

Bekam najbogatiji penzioner na svijetu: Dobija milion eura mjesečno

Proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam ostavio je veliki trag na polju tog sporta. Veliki uspjesi su za njim, ali očigledno da se trud isplatio jer svota koju zarađuje na dnevnom nivou otkad je u penziji, je skoro pa nevjerovatna.

Bekam, koji se povukao sa terena 2013. godine, uživa u penziji, a svakog dana zarađuje oko 34.000 funti ili negdje oko 40.000 eura. Prostom računicom, dolazi se do zaključka da na mjesečnom nivou inkasira skoro milion eura, prensoi Infromer.

Uz to zarađuje i zahvaljujući sponzorisanim ugovorima, ali i tome što je zaštitno lice nekih kompanija.

Ne bi li spasila svoju modnu kolekciju i posao kojim se bavi, njegova supruga Viktorija je nedavno od njega pozajmila oko osam miliona eura što on zaradi za nekih osam mjeseci samo od penzije.

"Penzionerske" dane Dejvid provodi uživajući i putujući sa djecom i suprugom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.