Majmun  zbog “djevojke” prebio čuvara (VIDEO)

Ljubomora u zoološkom vrtu

Majmun zbog “djevojke” prebio čuvara (VIDEO)

Šimpanza Romeo iz Ukrajine pogrešno je shvatio komunikaciju između njegove voljene Julije i čuvara zoološkog vrta, pa je nasrnuo na čuvara zoo vrta koji je na kraju bio "pretučen" od strane majmuna Romea.

Majmun Romeo je pobjesnio nakon što je Julija pokušala da preko stakla poljubi zoološkog čuvara Sergeja. Prvo je počeo da udara nju, a kad je čuvar pokušao da ih razdvoji, napao je i njega.

U toj borbi majmun je "pretukao" zoo čuvara Sergeja, odgrizao mu komadić desnog uva i svom snagom ga udario ispod oka, zbog čega nesrećni čuvar ima ogromnu "šljivu".

Naravno, Sergej je uspio da pobjegne od ljubomorno pobjesnelog majmuna Romea i odveze se u bolnicu gdje je hitno zbrinut. 

majmun2620x0

"Njegovo desno uho i prsti lijeve ruke su izgriženi, a od tih ugriza nedostaju mu neki djelovi uva i prstiju. Učinili smo sve što je u našoj moći da spasimo što se spasiti da", rekao je potparol bolnice Andrej Kozačenko za lokalne medije.

Oglasili su se i iz ZOO-a Feldman Ecoparka, koji se nalazi u Harkovskoj oblasti na istoku Ukrajine.

"Šimpanze su veoma opasne životinje s jakim čeljustima i mogu lako da izujedaju čovjeka. Naš čuvar nije trebao da ulazi u kavez, jer on već šest godina čuva šimpanze i nije mislio da može doći do toga", rekla je Valerija Ivašenko, potparol zoološkog vrta.

Čuvar Sergej potvrdio je svoju povezanost s Romeom i Julijom i rekao da se ovakvo nešto dosad još nije dogodilo. Uvjeren je da ga je Romeo napao zbog ljubomore, a on je samo htio zaštititi svoju ljubljenu majmunicu Juliju. 

Inače majmunski par je prije nekoliko mjeseci dobio prvog potomka.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.