"Majmuni" odgovorili Vuliću: I Rambov magarac nas je bolje predstavio

Član crnogorske delegacije na ovogodišnjoj Evroviziji Sabrija Vulić nakon što se naš predstavnik sinoć nije plasirao u finale takmičenja u Kijevu sa žaljenjem je konstatovao da će dušmani da slave te da majmuni ne mogu da shvate umjetnički pristup Slavka Kalezića.

Vulić je Kaleziću  zahvalio na veličanstvenoj promociji Crne Gore.

"Hvala ti što si bio profesionalac, što je Crnu Goru ove godine na Eurosongu predstavljao magistar dramskih umjetnosti, čovjek koji tečno govori tri starna jezika, vrhunski profesionalac.

Nije mi žao što smo se sto puta posvađali tokom ovih skoro pet mjeseci krvavog rada. Napravili smo dobar posao sa skromnim sredstvima. Kako objasniti majmunima da svaki nastup zemalja koje su prošle košta desetine hiljada eura, a mi ni za salamu, ali zato nas je Evropa po dobru zapamtila. Sretan sam jer te Evropa traži što već imaš zakazane koncerte i želim ti svako dobro. Neka primitivna Crna Gora još uvijek ne može da shvati što je umjetnost, a posebno što je Evrovizija. Laku noć", napisao je Vulić u statusu na Facebooku koji je naknadno obrisan.

18342828101551986814043514590766940258191218n

Korisnici ove društvene mreže su burno reagovali na ovu objavu.

"Kako to MAJMUNE nazivaš majmunima narod od čijih para živiš i putuješ svake godine bez ikakvih rezultata na Evroviziju?", glasi jedan od komentara.

Oni koji su se našli prozvanima su revoltirani što su nazvani majmunima samo zato što im se predstavljanje CG nije dopalo, jer na to imaju pravo.

Uopšteno, većina je ocijenila da Crna Gora nije dobro predstavljena a jedan od korisnika napisao je i da nas je "Rambov magarac 2012. godine bolje predstavio".

Podsjetimo, Kalezić koji je nastupio 6. u okviru prve polufinalne večeri nije prošao u finale.

Britanski mediji komentarisali su na Twiteru da je je crnogorski predstavnik u Kijevu pokraden.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.