Petru Stugaru prijećeno smrću!
Petar Strugar

Petru Stugaru prijećeno smrću!

Anonimna djevojka mjesecima proganja crnogorskog glumca Petra Strugara, zvijezdu filmova "Montevideo" i "Jesen samuraja", a tim slučajem sada se bavi beogradska policija.

Prije nekoliko mjeseci Strugaru je počela da šalje poruke u kojima ističe da želi da bude sa njim u vezi, prenosi Blic.

“Obožavateljka je na kraju svega putem SMS-a prijetila da će mu ubiti dijete, ali i djevojku ako ne bude sa njom. Strugar je slučaj prijavio policiji i nadležne službe nabavljaju listinge kako bi provjerile ko je vlasnik broja sa kojeg su mu upućivane poruke”, rekao je izvor iz policije, dok je Strugar informaciju potvrdio riječima: “Prijavljeno je, ja komentar nemam".

Obožavateljka je prvo slala ljubavne SMS poruke, a onda je glumac primijetio da mu se neko šunja ispred ulaznih vrata. Poslije poruka je ispred vrata počeo da nalazi i ceduljice, nedavno su na automobilu njegove djevojke izbušene gume, a vozilo je i izgrebano.

Strugar ima dvogodišnjeg sina sa bivšom suprugom Ivanom Nikolić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.