Crnogorska policija u reklami za novi serijal
Foto: Screenshot

Stiže nova sezona popolurne serije o automobilima

Crnogorska policija u reklami za novi serijal "Top Gear": Met Leblank nije uspio da im pobjegne

Širom svijeta poznata i popularna britanska televizijska serija o automobilima "Top Gear" najavila je još jednu sezonu, u kojoj ćemo ove godine gledati i kadrove iz Crne Gore.

Poznati glumac i voditelj Met Leblank, ili kako ga svi znamo "Džoi" iz "Prijatelja", predstavio je novu reklamu za ovogodišnji serijal, a scene su snimane u Crnoj Gori.

Pa tako možemo vidjeti Meta kako bježi od crnogorskih policijskih patrola, a pritom govori u kancelariji za osiguranje da je "čist kao suza".

Osim njega u reklami su i Rori Rid i Kris Haris, koji na sličan način opravdavaju svoje nestašluke na drumovima.

Za 18 sati reklamu je pogledalo skoro milion ljudi.

Pogledajte: 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.