Crnogorska grupa
Sa snimanja spota

Promocija u februaru

Crnogorska grupa "Jesenjin" snima spot za pjesmu „Ona te ne voli“

Crnogorski rok sastav Jesenjin započeo je tokom vikenda u Podgorici snimanje spota za novu pjesmu „Ona te ne voli“.

- Ovo je najenergičnija pjesma Jesenjina do sada, moguće da će to biti i na čitavom debi albumu koji planiramo da kompletiramo tokom naredne godine. Brza je, kratka, sa žestokim rifom i još žešćim vokalom Milene Janković, izuzetne mlade pjevačica koja je prije nekoliko mjeseci unijela mladalačku energiju u naš, budimo realni, uglavnom sredovječni sastav – rekao je autor pjesme i korežiser spota Igor Perović, klavijaturista u bendu.

Milena, pjevačica klasičnog muzičkog obrazovanja, ne krije uzbuđenje zbog rada sa ovim bendom.

- S obzirom na to da je ovo prva pjesma u mojoj interpretaciji od kako sam postala članica Jesenjina, a ujedno i prvi spot u mojoj dosadašnjoj karijeri, moram priznati da sam jako uzbuđena i da jedva čekam da se spot i pjesma zavrte i naprave zemljotres na svim radio stanicama i televizijama. Očekujem dobar prijem kod publike, naročito mlađe koja voli taj malo tvrđi zvuk – prokomentarisala je Janković.

Prvu noć snimanja svog petog spota, članovi grupe poznate po hitovima „Sreća“ i „Zauvijek i još jedan dan“, proveli su u jedinstvenom ambijentu lokala „München Zweite / Bierhaus“ u Podgorici, a na setu je pored njih bila i Anja Nikolić, tumačeći femme fatale rivalku glavne junakinje pjesme.

- Milena se u spotu bori za naklonost momka kojeg Anja vrti oko malog prsta. Pošto on u toj priči nema svoje „ja“, predstavili smo ga pomoću lutke iz izloga – pojasnio je korežiser spota i basista Slaven Ivanović, dodajući da je „glavnog muškog protagonistu“ Jesenjinu ustupio butik „Voyage Passion“.

Pjesma je snimnjena u podgoričkom studiju „Krug“, producenta Dragana Miljanovića. Promocija spota planirana je za februar.

Sastavu, kojeg pored pomenutih članova čine pjevačica/pjesnikinja Svetlana Kalezić Radonjić, gitarista Miloš Jovanović, te bubnjari Damir Maršić i Vido Uskoković predstoji intenzivan period. Pored nastupa uživo, radiće na produkciji pet novih pjesama, od kojih će jedna biti na engleskom jeziku.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.