Australijanka rodila u 62. godini, muž ima 78
Ilustracija

Australijanka rodila u 62. godini, muž ima 78

Australijanka (62) postala je najstarija porodilja u istoriji te zemlje, objavili su u srijedu lokalni mediji.

Neimenovana majka s Tasmanije rodila je djevojčicu u Melburnu u ponedeljak, objavila je televizija kanal 7.

Predsjednik australijskog ljekarskog udruženja Majkl Genon na Tviteru je napisao da je "luda, sebična i pogrešna" ženina odluka da u tim godinama postane majka i zapitao da li je "iko unaprijed mislio šta će biti kad dijete bude tinejdžer".

Žena je rodila carskim rezom u 34. sedmici trudnoće, navodi televizija Kanal 7 i dodaje da su majka i dijete dobro.

Nakon postupka implementacije doniranog embriona, buduću vremešnu majku je tokom trudnoće podržavao njen 78-godišnji partner, prenosi Sydney Morning Herald.

Izvor:N1

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.