Ovakva žena je seksualna fantazija svih muškaraca
Ilustracija

Ovakva žena je seksualna fantazija svih muškaraca

Kad je riječ o tipu žene koja je muškarcima najprimaljivija, astrologija kaže da je to žena rođena u znaku Jarca, takozvana alfa "žena", koja je ambiciozna, majstor organizacije, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, usmjerena na cilj i srećna tek kad ostvari svoje namjere. i tim osobinama nevjerovatno privlači suprotan pol.

Kao tipična predstavnica  zemljanih znakova stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje ambicioznosti i želje da stalno ide naprijed , često sve ostale ostavi iza sebe. Osujetiti ženu Jarca u njenim planovima, gotovo je nemoguća misija.

Nevjerovatno jaka, žena Jarac može da se izbori sa svim životnim problemima, a kakva god da je nedaća zadesi, uspije da ostane pribrana i mirna, kako bi brzo pronašla rješenje.

Iako izgleda hladno i rezervisano, ispod te površine krije se žena sa odličnim smislom za humor, velika čežnja za sigurnošću. Dio svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog - porodice. Kada je najmanje raspoložena, umije da odlučnost zamijeni pesimizom. Rijetko je sramežljiva, ali se i to dešava, kada jednostavno nije njen dan.

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vrijeme na flert za koji zna da ne vodi nikud. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa, neće pustiti da se stvari odvijaju same, uvijek svjesna svojih sposobnosti, uzima stvari u ruke i pobrine se da dobije muškarca kojeg želi.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.