KSCG zabranio učešće klubovima u Evrokupu
Ilustracija

Izvršni odbor donio odluku

KSCG zabranio učešće klubovima u Evrokupu

Na sjednici Izvršnog odbora Košarkaškog saveza Crne Gore, održanoj danas donešena je odluka da se svim klubovima -članovima KSCG zabranjuje učešće u Evrokupu.

"U skladu sa ovom Odlukom, ukoliko neki klub-član KSCG potpiše ugovor/ sporazum sa ECA ili bilo kojim drugim pravnim subjektom koji je u relaciji sa ECA ili uzme učešće u Evrokupu, automatski se suspenduje iz članstva KSCG. U tom slučaju, eventualna suspenzija će se odnositi na učešće u takmičenjima svih selekcija kluba koji je suspendovan"m, saopštio je predsjednik Izvršnog odbora KSCG, Veselin Barović.

Navodi se da ukoliko se odluke Borda FIBA Evrope principijelno ne sprovedu, u dijelu zabrane nastupa senioskim nacionalnim selekcijama, KSCG ostavlja mogućnost klubovima da se sami izjasne gdje žele da se takmiče, odnosno odluka o suspeniji crnogorskih klubova neće važiti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.