Ko je majstor za oralni seks po horoskopu
Ilustracija

Sa Lavom nema greške, a Ribe izbjegavajte

Ko je majstor za oralni seks po horoskopu

Jasno je da ne možemo da procjenjujemo nečiju seksualnu vještinu samo na osnovu horoskopskog znaka, ali sa druge strane, on nam donekle može ukazati na to šta možemo da očekujemo kada se nađemo u spavaćoj sobi.

Ovan

Ovan je jednostavno užasan u oralnom seksu. Jednostavno nije u stanju da vas obožava više od 30 sekundi. Za njih je oralni seks poput trke i žele da imaju najkraće vrijeme i pobjede, doduše, ovu svoju manu nadoknadiće nježnim dodirima.

Bik

Ni Bik se ne može nazvati oralnim majstorom. On voli senzualnost seksa, ali mu oralni seks nije toliko bitan. Ovo je prilično iznenađujuće s obzirom na to da bi Bikovi trebalo da budu 100 odsto senzualni.

Blizanci

Blizanci su pravi mađioničari kada je oralni seks u pitanju. Nakon što oni završe, u mislima ćete nastaviti da drhtite još nekoliko dana na samu pomisao na ono šta vam je priredio. Isto je i sa djevojkama. One obožavaju da pružaju oralni seks.

Rak

Ne možemo reći da su najbolji, ali odlično uče i dosta toga zavisi od njihovog raspoloženja. U zavisnosti od raspoloženja, Rak će vas jedne noći dovesti ludila, a druge ćete željeti da se sve završi što prije.

Lav

Dovoljno je da vidite šta lavovi rade u divljni i dobijete jasnu sliku o tome šta će se desiti u spavaćoj sobi kada uposli svoju vilicu. Ovo se odnosi i na muške i ženske pripadnike znaka. Sa Lavom vam je zadovoljstvo zagarantovano.

Djevica

Ovo je još jedan ozbiljan znak. Djevica definitivno zna šta radi tamo dolje. Ne mora čak ni da vas voli ili da joj se sviđate, ona jednostavno uživa u vježbanju.

Vaga

Vagu je jako teško zadovoljiti jer joj je potrebno da osjeća određenu povezanost sa osobom. Ne kažemo da su loše u oralnom seksu, ali on im nije na listi prioriteta ako ne postoje emocije.

Škorpija

Škorpije kao da zarađuju za život oralnim seksom. Neke su znatno bolje od drugih, ali to je samo zato što su imale više prakse, ali najvažnije je to što definitivno znaju šta rade.

Strijelac

Strijelac nije toliko oduševljen oralnim seksom ako on nije taj koji ga prima, ali u slučaju da se osjeća velikodušno, nećete imati nikakave primjedbe na njegovu izvedbu.

Jarac

Jarčeve je najbolje izbjegavati ako niste izdržljivi jer će se iz jedne obične i dosadne osobe pretvoriti u pravu zvijer koja tačno zna šta želite i šta vam je potrebno da eskplodirate od zadovoljstva i sve može da traje satima.

Vodolija

Vodolije su možda najgori znak kada je oralni seks u pitanju. Izuzetno su sebične, i čim se spuste dolje, već razmišljaju kako je došao red na njih.

Ribe

Ribe ponekad mogu da vas prijatno iznenade, ali to je rijetko. Zaista je potrebno da budu u pravom raspoloženju kako bi vam pružile užitak jer u suprotnom, može se desiti da ne dođe ni do seksa.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.