8 savršenih poza za fenomenalan prvi put
Ilustracija

Isprobajte ih

8 savršenih poza za fenomenalan prvi put

Izlazite već neko vrijeme, dopadate se jedno drugom, uradili ste sve osim ... Kako ne uprskati sve kada se konačno nađe naga u vašem krevetu?

SJEDENJE U KRILU

Ova poza uključuje sjedenje jedno naspram drugog i održavanje kontakta očima. "Ona ga opkoračuje nogama, a ova poza je fenomenalna jer oboje pružate i dobijate što stvara intimnost i povezanost", kaže seksolog Tatjana Delepian.

KAUBOJKA

"U ovoj pozi će imati mnogo više kontrole, što je od pomoći u kulturama koje previše pritiska stavljaju na muškarca", kaže Delepian. "U ovoj pozi će žena imati mogućnost da mijenja brzinu, dubinu penetracije i ugao, što je veoma važno kada imate novog partnera", dodaje Delepian.

MISIONARSKA POZA

Ovo je klasična i divna poza koja će vam pomoći da izgraditi međusobno povjerenje. "Ne mora da bude uopšte dosadna. Stavite jastuk ispod njene guze kako biste povećali zadovoljstvo promjenom ugla penetracije. Koristite ruke kako biste dodirnuli različite dijelove njenog tijela. Ova poza može da vam pomogne da potrajete u krevete i da poveća sveukupno zadovoljstvo", kaže Delepian.

ALTERNATIVNA MISIONARSKA POZA

"Možete podići njenu jednu nogu ili koljeno tako da možete da prodirete u nju iz boljeg ugla. Neka vaše tijelo bude podignuto oko pet stepeni u odnosu na njeno", kaže Bili Procida, domaćin The Manwhore Podcast. Ovo će vam obezbijediti više prostora za dublju penetraciju.

DOGGY POZA

Superseksi poza za vaš prvi put. Probajte da budete na jednom, umjesto na dva koljena, jer ćete imate bolji opseg pokreta i bolju mogućnost dublje penetracije.

OBRNUTA KAUBOJKA

Ovo je savršena poza za novopečene ljubavnike, koji se još uvijek ne osjećaju dovoljno prijatno i udobno da se gledaju oči u oči sa partnerom. "Odlučite se za klasičnu obrnutu kaubojku, u kojoj muškarac savija koljena, a djevojka ga opkorači tako da može svojom pubičnom regijom da dodiruje njegove noge i time stvara posebnu senzaciju. Ona će moći da kontroliše dubinu i brzinu penetracije, dok će trljanje klitorisa sasvim sigurno vodite ka orgazmu", kaže seksolog dr Džes.

ORALNI SEKS

"Ne postoji bolji način da uzbudite svoju novu djevojku i natjerate je da doziva vaše ime od pokazivanja da vam nije problem da se spustite dolje i oralno je zadovoljite. Ovo je veoma intiman momenat i može mnogo da poveže dvoje ljudi, bukvalno svim čulima", kaže Geren Džejms, osnivač agencije Cowboys4Angels.

MISIONARSKA, U KOJOJ ĆE VAM STAVITI NOGE OKO VRATA

Ova poza omogućava duboku penetraciju i pristup njenoj G tački, kao i kontakt očima, što je čini idealnom za prvi seks sa novom djevojkom.

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.