Za snažniju EREKCIJU jedite ove namirnice
Ilustracija

Britanski naučnici

Za snažniju EREKCIJU jedite ove namirnice

Britanski naučnici otkrili su koja hrana može pomoći muškarcima koji se bore s erektilnom disfunkcijom.

Voće i crveno vino mogu da smanje rizik od pojave erektilne disfunkcije, otkrivaju nove studije naučnika iz Velike Britanije.

ISTRAŽIVANJE

Naučnici su ispitivali i posmatrali 25.000 muškaraca u periodu od 10 godina, a malo više od jedne trećine muškaraca je razvilo erektilnu disfunkciju tokom studijskog perioda.

Međutim, muškarci koji su priznali da su jeli više od tri porcije nedjeljno ovih pet ključnih namirnica, imali su za 19 procenata manje šanse da obole od erektilne disfunkcije nego oni koji nisu jeli ove namirnice.

NAMIRNICE KOJE SPREČAVAJU POJAVU EREKTILNE DISFUNKCIJE SU ...

Pet namirnica koje bi trebalo da jedete su: bobičasto voće, narandže, crveno vino, jabuke i kruške.

Za povećanje moći penisa su zaduženi flavonoidi, sastojaka iz voća i povrća, kaže autor studije Edin Kasidi, direktor odjeljenje za ishranu Medicinske škole u Norviču.

Kod većine pacijenata, koji boluju od erektilne disfunkcije, otkriveno je da se bolest razvila usljed nedovoljnog protoka krvi do penisa.

Neki flavonoidi mogu da poboljšaju cirkulaciju krvi čineći svoje arterije fleksibilnijim i otvarajući vaše krvne sudove.

Dakle, ako želite da očuvate zdravlje i funkcionalnost svog penisa, popijte večeras čašu crvenog vina ili pojedite neku od ovih voćki.

Menshealth

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.