Nijedan muškarac ne bi želio da primijetite ovih 5 stvari tokom seksa
Ilustracija

Ni oni nisu savršeni

Nijedan muškarac ne bi želio da primijetite ovih 5 stvari tokom seksa

Muškarci nisu savršeni, i oni imaju svoje male tajne i nesigurnosti za koje se nadaju da nećeš primijetiti.

1. Njegov izraz tokom orgazma 

Ovo je glavni razlog zašto često volimo da zaronimo našu glavu u vaš vrat ili grudi kada imamo orgazam jer naše lice izgleda kao da smo zagrizli limun. To je definitivno nešto što niko ne mora da vidi. 

2. Činjenica da neko vrijeme nije svratio do teretane 

Da budemo iskreni, većinu slobodnog vremena provodimo na piću sa drugarima ili gledajući fudbal, pa zato više nismo toliko u formi a i biceps nam je manji nego na fotografijama na društvenim mrežama. 

3. Da se veoma, ali veoma, trudi da ne svrši prije vremena 

Ovo zapravo činimo skoro 50 odsto vremena tokom seksa, dok djevojke misle da stenjemo od zadovoljstva. Ne, pokušavamo da kontrolišemo disanje i mislimo na nešto drugo kako ne bismo završili sve prije vremena. Ponekada se i dosta trudimo oko oralnog seksa, samo da bismo smanjili tenziju. 

4. Da ima problema da ti otkopča brus 

Bez obzira na to koliko smo bruseva otkopčali u svom životu, neki idalje predstavljaju nepremostivu prepreku. Stvari postaju dodatno napete ako se odlučimo da to uradimo jednom rukom, samo da bismo doživjeli neuspjeh i zamolili partnerku da se okrene ne bi li smo to napokon uradili kako treba, poslije nekih tridesetak sekundi demontiranja. 

5. Da ima dosta đubreta ispod kreveta 

Čim shvatimo da dolazi djevojka, brže bolje strpamo sav krš ispod kreveta, ili u ćoškove za koje smo sigurni da djevojka neće vidjeti. Zato ponekada insistiramo na seksu sa ugašenim svjetlima i postavljamo svijeće po stanu, umjesto da palimo svjetlo.

Cosmopolitan.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.