Kanađanin Džozef potpisao jednogodišnji ugovor sa KK Budućnost

Pojačanje

Kanađanin Džozef potpisao jednogodišnji ugovor sa KK Budućnost

Kanadski košarkaš Devo Džozef novi je član Budućnost Volija, saopšteno je iz podgoričkog kluba. Navodi se da je kanadski bek sa podgoričkim klubom potpisao jednogodišnji ugovor.

Ima 26 godina, a visok je 196 centimetara.

U američkoj NCAA ligi igrao je za Univerzitete Oregon i Minesotu, dok je u Evropi bio član ukrajinskog Himkija, Huventuda iz Badalone, Turk Telekoma i francuskog Šolea, iz kojeg je prešao u Budućnost Voli.

Za francuski tim odigrao je 13 mečeva u finišu sezone sa prosjekom od 9,3 poena, 2,4 skoka i 2,9 asistencija.

Džozef je drugo pojačanje podgoričkog kluba za narednu sezonu, nakon što je ugovor potpisao i Sead Šehović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.