Barselona se plasirala u finale Kupa
Barsa savladala Viljeral sa 3:1

Dupla pobjeda nad Viljarealom

Barselona se plasirala u finale Kupa

Fudbaleri Barselone lako su se plasirali u finale Kupa kralja, duplom pobjedom nad Viljarealom.

Katalonci su i u revanšu savladali "Žutu podmornicu" 3:1, kao i u prvom meču na Nou Kampu.

Barsa je ovaj dvomeč rješila već u trećem minutu revanša golom Nejmara posle asistencije Lionela Mesija. Žonatan dos Santos je izjednačio krajem poluvremena, ali Katalonci sa igračem više u finišu stižu do ubjedljivog trijumfa golovima Suaresa i Nejmara.

Meč je obilježila i jeziva povreda Serhia Busketsa u prvom poluvremenu, kojem je Tomas Pina stao i bukvalno iskrenuo skočni zglob, koji na sreću i čuđenje svih nije pukao, pa se Buskets sa osmehom na licu vratio na kupu Barse.

Barsa će u finalu igrati sa boljim iz duela između Espanjola i Atletik Bilbaa, koji se igra od 22h. U Baskiji je bilo 1:1.

 

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.