Ne zaboravite da večeras obučete seksi crveni veš!
Foto: Shutterstock

Evo i zašto

Ne zaboravite da večeras obučete seksi crveni veš!

Naši stari su govorili da se u Novu godinu valja ući u crvenoj odjeći. Bez obzira na to da li ste sujevjerni ili ne, neka ova boja bude vaš izbor za Novogodišnju noć, jer je u pitanju boja romantike ali i seksa!

Crvena boja ostavlja moćan utisak na druge, a posebno na suprotan pol, a možete je nositi bilo kakav doček da planirate. Ako idete na neki glamurozan doček birajte elegantne haljine ili košulje koje ostavljaju utisak perfektnog ukusa i stila.

Ovu boju možete odabrati i za doček u nekom klubu ili zabavi i izgledaćete veoma privlačno i seksi, ali i na trgovima možete biti u centru pažnje, ako izaberete kaput, šal, kravatu ili jaknu u crvenoj boji.

Ipak, svi se slažu da je crveni donji veš ključan, jer prema tradiciji mnogih zemalja ovako izazovna kombinacija će vam garantovano naredne godine doneti sreću, kako u ljubavi, tako i u spavaćoj sobi.

Zato, ne izazivajte sudbinu, već nabacite nešto crveno, da vam u 2015. ne ponestane strasti!

(Telegraf)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.