Providno je seksi i romantično
Ilustracija

Modni stručnjaci savjetuju

Providno je seksi i romantično

Važno je da pronađete boju koja odgovara vašem tenu, očima i kosi. Modni stručnjaci savjetuju da obratite pažnju na kombinaciju boja i opredijelite se za najviše tri.

Prozračni, lepršavi, providni materijali obielježiće ovu i naredne sezone, a meke i nježne tkanine posebno dolaze do izražaja u crnoj, teget, sivoj, ljubičastoj, crvenoj, zelenoj i bež nijansi.

Važno je da pronađete boju koja odgovara vašem tenu, očima i kosi. A neki tonovi, poput ljubičaste i zelene, odlično pristaju i crnkama i plavušama. Modni stručnjaci savjetuju da obratite pažnju na kombinaciju boja i opredijelite se za najviše tri.

Savjet plus: Brushalteri boje kože s jačim korpama su spas za providne bluze, dok je donje rublje bez šavova savršeno za haljine i suknje jer se ne ocrtava.

Atraktivno

Crna bluza sa providnim rukavima, ukrašena čipkom, odlično se slaže sa bijelim pantalonama. Kada je gornji dio svečaniji, sa štrasom i atraktivnim detaljima, donji bi trebalo da bude svedeniji.

Elegantno

Haljina pripijena uz telo, pa još od providne čipke, savršeno ističe stas i ostavlja muškarce bez daha. U njoj ne možete da ostanete neprimijećeni. Mamićete poglede i u lepršavoj haljinici, prozirnoj u gornjem dijelu, posebno ako je mini.

Nonšalantno

Providna odjeća nije rezervisana samo za posebne prilike, već možete da je kombinujete i uz farmerke i uske pantalone, sako i modernu kožnu jaknu.

(novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.