Šest minuta je potrebno za liniju iz snova (VIDEO)
Ilustracija

Vježbe

Šest minuta je potrebno za liniju iz snova (VIDEO)

Novogodišnja noć se bliži, a vi niste zadovoljni izgledom? Stručnjaci savjetuju da svakog dana odradite ovaj šestominutni trening koji će vam pomoći da se lako otarasite nepotrebnog viška. Kratak trening je idealan za jutro. Nisu vam potrebna nikakva pomagala, zato što se vJežbe zasnivaju na korišćenju vaše težine.

Masti možete sagorjeti za samo šest minuta i tako se riješite neželjenih kilograma. Vježbe pokreću gornji i donji dio tijela pa samim tim ubrzavaju metabolizam. Pravite minimalne pauze između serija. Forma treba da bude pravilna i čvrsta a svaku vježbu radite u dvije serije.


1) ČUČNJEVI

Dovoljno je 15 ponavljanja u seriji.
Pazite da vam kičma bude ispravljena a noge paralelne jedna sa drugom, u širini kukova.

 

 

2) SKLEKOVI

Odradite 15 ponavljanja. Vremenom ćete moći po dvije serije, ali za početak pokušajte da odradite jednu. Ovu vježbu češće praktikuju muškarci, ali niko nije rekao da je zabranjena za djevojke!

 

 

3) IZDRŽAJ

Jedna serija od po 30 sekundi će biti dovoljna da zategnete sve mišiće u vašem tijelu.

 

 

4) BICIKL

Lezite na leđa a noge podignite od zemlje. Zauzmite položaj kao da vozite bicikl u vazduhu. Okrećite ”vazdušne pedale”.

 

(ženablic)

 

 

 
 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.