Saslušani Veselin Veljović i Vesna Medenica
Đurđina Ivanović

Specijalno tužilaštvo

Saslušani Veselin Veljović i Vesna Medenica

Specijalni tužilac Đurđina Ivanović saslušala je Veselina Veljovića, savjetnika za bezbjednost predsjednika Crne Gore i predsjednicu Višeg suda, Vesnu Medenicu, povodom navoda da je novi vrhovni državni tužilac, Ivica Stanković, sklon korupciji, piše Dan.

Poslanik Socijalističke narodne partije Velizar Kaluđerović, pozvao je Medenicu da saopšti da li ima saznanja o tome da je Stanković kao nosilac sudijske funkcije bio podložan korupciji, kao i Veljovića, da javnost upozna sa tim kakva su njegova saznanja sa pozicije bivšeg direktora Uprave policije, prenosi portal Analitika.

Kako prenosi Dan, Veljović i Medenica govorili su o saznanjima vezanim za rad Stankovića.

Veljović je tužiocu ispričao da je na jednoj sjednici Odbora za bezbjednost govorio o problemima sa kojima se policija susretala u pojedinim predmetima ali je tvrdio da nikada nije pominjao nijedno ime.

Stanković još nije dobio pozuiv da da izjavu kod specijalnog tužioca.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.