Žarko Laušević se vraća glumi
Glumac će nakon veoma duge pauze u karijeri zaigrati u pozorištu

Zaigraće u pozorištu

Žarko Laušević se vraća glumi

Glumac će nakon veoma duge pauze u karijeri zaigrati u pozorištu, piše srpska štampa.

Žarko Laušević priprema sa svojim prijateljem Petrom Božovićem predstavu, koja će biti igrana u Americi i Kanadi, piše "Kurir".

Dugogodišnji prijatelji su se o saradnji dogovorili tokom posjete Lauševića Srbiji, ali i tokom boravka Božovića u Americi.

Laušević je nakon 15 godina ovog proljeća posjetio Crnu Goru i Srbiju, a tada nije bio raspoložen za razgovor sa medijima. Samo je kratko rekao - "dobro sam".

Izvor lista navodi da nisu tačne tvrdnje da je Laušević prihvatio ponudu Stojana Stojčića da igra u njegovom novom filmu. Žarko je 1989. igrao u Stojčićevom filmu "Atoski vrtovi - preobraženje", a dobio je ponudu da igra ikonopisca Savu i u nastavku "Atoski vrtovi 2020 - kolevka noćnih vukova na Kosovu", ali je nije prihvatio.

Žarko Laušević pobjegao je sa Balkana prije više od 15 godina, nakon što je izdržao četiri godine zatvorske kazne zbog dvostrukog ubistva u prekoračenju nužne odbrane, počinjenog u Podgorici. Otišao je u Ameriku strahujući od krvne osvete, i otada se bavi uglavnom fizičkim poslovima.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.