Fitnes tajne za bolje i brže rezultate
Ilustracija

Povećajte eksplozivnost

Fitnes tajne za bolje i brže rezultate

Otkrivamo vam tajne koje će vam pomoći da ojačate trup, poboljšate ravnotežu i eksplozivnost. Uz primjenu ovih tajni imaćete mnogo bolje i mnogo brže rezultate.

Otkrivamo vam tajne koje će vam pomoći da ojačate trup, poboljšate ravnotežu i eksplozivnost. Uz primjenu ovih tajni imaćete mnogo bolje i mnogo brže rezultate.

TAJNA 1

Postanite eksplozivniji

Izvodite čučnjeve sa sopstvenom težinom: postavite stopala u širini ramena i šake iza ramena. Povucite laktove u nazad, tako da su u liniji sa tijelom. Čučnite, a onda odskočite u vis. Kada doskočite, ponovo čučnite i ostanite u čučnju dvije sekunde prije nego što skočite ponovo. Izvedite ukupno 3 do 5 serija sa do 6 ponavljanja i pauzom od 30 sekundi između serija.

TAJNA 2

Poboljšajte ravnotežu

Dodajte vježbu bugarski split-čučanj u vaš nedjeljni fitnes trening. Izvedite 2 do 4 serije sa 6 do 12 ponavljanja po strani. Odmorite 60 do 90 sekundi između serija. Ukoliko vam je ova vježba previše teška, probajte običan split-čučanj. Vježba se izvodi isto kao i prethodna ali bez podizanja noge na klupu. Nakon par nedjelja, probajte ponovo bugarski split-čučanj.

TAJNA 3

Ojačajte trup

Šta god da radite, izbjegavajte vježbe u kojima savijate leđa, kao što su trbušnjaci. Učestalim savijanjem kičme rizikujete povređivanje donjeg dijela leđa. Mi predlažemo izdržaj u uporu. Zauzmite položaj za sklek i postavite podlaktice na tlo tako da vam tijelo bude pravo od glave do pete. Stegnite stomak i zadržite taj položaj 30-45 sekundi. Izvedite 3-5 serija sa 60 sekundi pauze između serija.

Izvor: www.life-power.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.