Anćeloti: Di Marija nije bio potreban
Karlo Anćeloti

Poraz od Atletiko Madrida

Anćeloti: Di Marija nije bio potreban

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti istakao je da Di Marija nije bio potreban u sinoćnjem porazu od Atletiko Madrida u Superkupu Španije.

Anhel Di Marija nije bio u protokolu, a Anćeloti je rekao da Argentinac nije bio potreban ekipi za drugu utakmicu u kojoj su "jorgandžije" do trofeja stigle ukupnim rezultatom 2:1, poslije prvog meča koji je završen neriješeno (1:1).

"Izostanak Di Marije je tehničke prirode, nije nam bio potreban na ovom meču. Prelazni rok je za nas završen. Srećan sam sa Benzemom, iako nije postizao golove u nekim utakmicama, donio nam je dosta toga", rekao je Anćeloti.

On je ocijenio da su u prvom poluvremenu igrali na visokom nivou, ali da su u drugom dopustili Atletiku da stvori više prilika.

"Izgubili smo kontrolu u igri sa dugim loptama. Bilo nam je teško, zbog toga sam pravio promjene. Promijenio sam pozicije trojici veznih igrača."

"Možemo da zaključimo da se ovim mečom završila prošla sezona, osvojili smo tri trofeja. U ovom meču nijesmo igrali dobro, ali ako je već trebalo da izgubimo, bolje ovdje, nego u Lisabonu“, zaključio je Anćeloti. 

(RTCG)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.