Estrada u istim sandalama!
Dara Bubamara

Obuću kupuju na istom mjestu

Estrada u istim sandalama!

Iako se u posljednje vrijeme međusobno kritikuju kada je stajling u pitanju, naše najveće muzičke zvijezde očigledno stvari i obuću kupuju na istom mjestu. Dvije ljute protivnice, Jelena Karleuša i Seka Aleksić, obule su identični model sandala, samo u drugoj boji, dok su Dara Bubamara i Svetlana Ceca Ražnatović iskeširale isti par.

Dok je blistala u dugoj, providnoj narandžastoj haljini na snimanju emisije „Granda“, gdje je promovisala novu pjesmu „Mamurna“, Seka je na nogama imala zlatne sandale sa visokom štiklom i kaiševima. Takve iste, samo u crnoj kombinaciji nosi njena koleginica kojoj je često trn u oku Jelena Karleuša, i to u spotu „Krimi rad“.

 

Rivalke u istim sandalama: JK i Seka

Očigledno je da svakoj na svoj način dobro stoje, ali i da su udobne, jer i Seka i Jeca u njima đuskaju kao da su bose. Sa druge strane, Dara Bubamara iskopirala je Cecin stajling, te su njihove sandale identične. Dara je svoje obula na gostovanju u “Grand šouu”, gdje je sve vrijeme đuskala uz svoju numeru “Kraj i tačka“, dok je Ceca svoje nosila na snimanju spota “Da raskinem sa njom”.

Seka

- Znam da ima ovakve Ceca, ali sam ih ja kupila prije toga što i nije tako bitno. Ne znači ako Ceca uđe u “Guči” ili “Luj Viton” radnju da u nju ne treba da uđu Seka, Dara ili Karleuša. Ljudski je i normalno da nam se desi da kupimo istu stvar.

(Alo.rs)