Dodik novinarki BN-a: Izvini srce, al’ nisam pravi muškarac za tebe (VIDEO)
Milorad Dodik i novinarka BN-a

Psovke bez pardona

Dodik novinarki BN-a: Izvini srce, al’ nisam pravi muškarac za tebe (VIDEO)

„Ja sam rekao jebo te OHR, kakav OHR više… a onda su oni došli da galame, pa ovo, pa ono – ma kažem, alo, ja sam ovdje glavni baja, kako znaju reći ovi sa BN televizije.”

Ovo su riječi Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske, koji je juče u Istočno Sarajevo došao na javnu tribinu rukovodstva ovog entiteta, a tema je bila aktuelna političko-ekonomska situacija.

Dodik je, javlja BN televizija – čije je novinare nekoliko puta izvrijeđao – ipak održao klasičnu predizbornu tribinu, napadajući sve koji se usude misliti drugačije.

Dodik je pojasnio prisutnoj publici, koja je njegove riječi gromoglasno pozdravljala (na trenutak frenetičnim) aplauzom, da Republiku Srpsku niko ne voli i svi žele da je unište.

Opoziciji je poručio da su, dok su bili na vlasti, uništili Srpsku, ali ipak, “na svu sreću njegov ulazak u vlast  je sve promijenio”.

“Samo politika SNSD-a može sačuvati RS i vrlo brzo on nje napraviti nezavisnu državu. Politika opozicije je politika dodvoravanja, i ako oni pobijede,  Republika Srpska nestaje za šest mjeseci. Vidite kako su, jebo te plakali za Mirkom Šarovićem”, poručio je predsjednik Srpske.

Ekipa BN-a je, nakon provokacija na nihov račun napustila skup, a šta je Milorad Dodik rekao novinarki BN-a, koja je prišla govornici da povuče svoj mikrofon ispred predsjednika RS, pogledajte u video prilogu: